Nyheter

2024.01.16

Ale Portar AB är ny medlem

Ale Portar utför service på alla industriportsfabrikat. Vi har kunskap och erfarenhet av alla sorters industriportar, lastbryggor, vädertätningar och grindar mm.

Läs mer om Ale Portar AB är ny medlem
2023.01.12

Skåneportar AB är ny medlem

Skåneportar AB är ett välkänt företag i branschen som säljer, servar och reparerar portar både till företag och privatpersoner. Vi har ett brett urval av olika sorters portar till företag och vi erbjuder även service och installationer av dörrautomatik och lastbryggor.

Läs mer om Skåneportar AB är ny medlem
2023.01.12

Nipeda AB är ny medlem

Nipeda AB planerar och utför port- och grindinstallationer, monterar dockningsanläggningar och erbjuder underhållsservice med maximal servicegrad.

Läs mer om Nipeda AB är ny medlem
2021.05.12

Minerva Safety AB är ny associerad medlem

Vi tillhandahåller såväl standardutbildning inom maskindirektiv/maskinsäkerhet som skräddarsydda utbildningar enligt er önskan, där vi ofta möter stor uppskattning för vår förmåga att förklara det som kan upplevas svårt på ett enkelt sätt.

Läs mer om Minerva Safety AB är ny associerad medlem
2021.05.12

Nordisk Portservice AB är ny medlem

Nordisk Portservice AB är ett av Stockholm-Mälardalens större portföretag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att säkerställa säkra, fungerande samt energieffektiva portlösningar. Vi har kunder inom många olika branscher och kundsegment som till exempel logistik, BRF:er, kommersiella fastigheter, garage samt räddningstjänst. Vi utför installationer, reparationer samt underhåll på olika typer av utrustningar och fabrikat […]

Läs mer om Nordisk Portservice AB är ny medlem
2021.05.12

Wellsec AB är ny medlem

Wellsec AB levererar trygga integrerade säkerhetslösningar för tillträden inom bygg- och fastighetssektorn. Vi knyter ihop hårdvaran med passagesystem, logistiksystem för effektiva flöden, systemövervakning, service etc. Vi säljer enbart grindar som är kontrollerade av ett externt kontrollorgan enligt EN 13241-1.

Läs mer om Wellsec AB är ny medlem
2019.05.28

Motum AB är ny medlem

Motum är Sveriges största, oberoende hiss- och portleverantör med 12 samverkande företag som har hela Sverige som hemmaplan. Med vår lokalkännedom, långa erfarenhet och dedikerade medarbetare kommer vi att hitta den bästa lösning för dig!

Läs mer om Motum AB är ny medlem
2018.05.31

Östgöta Portservice AB är ny medlem

Östgöta Portservice AB är ett fristående företag som jobbar med försäljning, service, och reparation av portar, grindar, dockningar m.m. Verksamheten omfattar även montage av industriportar, garageportar, grindar, bommar, automatik, lastbryggor, vädertätningar m. m. samt rådgivning.

Läs mer om Östgöta Portservice AB är ny medlem
2018.04.12

TF i Osby AB är ny medlem

TF Osbydörren är ett gediget familjeföretag som har sina rötter i Osby sedan 1945. TF i Osby AB producerar och marknadsför kvalitetsprodukter av dörrar, fönster och garageportar.

Läs mer om TF i Osby AB är ny medlem
2017.09.22

Husbyggnadsvaror HBV Förening är ny associerad medlem

HBV är inköpscentral åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag. HBV genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter.

Läs mer om Husbyggnadsvaror HBV Förening är ny associerad medlem
2017.08.30

Una Portar AB är ny medlem

Una Portar AB erbjuder ett komplett program av industriportar. Inom detta program ryms bl a vikportar, skjutportar, takskjutportar, snabbrullportar, jalusier och grindar.

Läs mer om Una Portar AB är ny medlem
2017.06.05

Dockab AB är ny medlem

Dockab utvecklar och producerar dockningssystem för skandinaviska krav, klimat och förutsättningar. Vi tillverkar även efter kundens önskemål och speciella förutsättningar.

Läs mer om Dockab AB är ny medlem