Medlemmar

Ale Portar utför service på alla industriportsfabrikat. Vi har kunskap och erfarenhet av alla sorters industriportar, lastbryggor, vädertätningar och grindar mm.

Ale Portar AB

Adress: Hålstensvägen 20
Postnummer: 446 37
Stad: Älvängen
http://aleportar.se/
En ingång för alla dina behov

Automatiska entrélösningar optimerar flöden av människor, varor, fordon och platser snabbt och effektivt. Vi skapar bekväma och förbättrade flöden i din verksamhet, genom att leverera automatiska entré-, port- och dörrlösningar för framsidan, baksidan och på insidan av byggnaden.

ASSA ABLOY Entrance Systems har ett brett utbud av produkter och tjänster, och du kan känna dig trygg i att använda oss som helhetsleverantör avseende samtliga dina behov inom automatiska entré- och portlösningar. Våra tjänster inkluderar support och rådgivning genom hela byggprocessen och dessutom underhåll & modernisering för fortsatt smidig drift av verksamheten.

Produkter och tjänster

– Automatiska dörrar
– Industriportar
– Snabbrullportar
– Hangarportar
– Dockningsutrustning

Assa Abloy Entrance Systems Sweden AB

Adress: Redegatan 7
Postnummer: 426 65
Stad: Västra Frölunda
https://www.assaabloyentrance.com/se/sv Lediga jobb
Behr Bircher Cellpack BBC Nordic AB är en av de ledande tillverkarna av sensorer för dörrar och portar. Ett globalt företag baserat i Schweiz. Vi har branschens bredaste sortiment och företaget är över 50 år gammalt. I Limhamn utanför Malmö ligger vårt svenska dotterbolag som lagerför och kundanpassar för de Nordiska länderna. Här måttproduceras bl.a. elektriska klämlister och IR-sensorer efter kunders önskemål.

Behr Bircher Cellpack BBC Nordic AB

Adress: Hyllie Boulevard 53
Postnummer: 215 32
Stad: Malmö
https://smartaccess.bircher.com/se/ Lediga jobb
Tillverkning och montering av portar för tuffa miljöer, bl a montering av explosionsklassade portar för oljeindustrin.

Beyron Door AB

Adress: Borrvägen 5
Postnummer: 982 38
Stad: Gällivare
https://beyrondoor.se/
ConDoor Group AB erbjuder skräddarsydda kvalitétstillverkade garageportar, vikportar, takskjutportar, industriportar och hangarprotar.

ConDoor Group AB

Adress: Brädgårdsvägen 28
Postnummer: 236 32
Stad: Höllviken
https://www.condoor.se/
Crawford-portar karaktäriserats av säkerhet, flexibilitet och design. Och innovation, för Crawford är i många avseenden det portföretag som drivit på utvecklingen i branschen.

Crawford

Adress: Hangarvägen 1-7
Postnummer: 423 37 Torslanda
Stad: Torslanda
https://www.crawfordgarageportar.se/sv Lediga jobb
Daloc-koncernen består av flera bolag vars produkter och tjänster kompletterar varandra. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av dörrar och portar i stål samt dörrar av trä. Vi är en väletablerad och toppmodern industrikoncern med anor från tidigt 1940-tal. Under moderbolaget Daloc Futura AB ligger Daloc AB, Daloc Trädörrar AB, Orresta Dörr AB och Secor AB som är franchisegivare till Secorkedjan. Secorkedjan är Dalocs svenska sälj- och montageorganisation för utbytesmarknaden i flerbostadshus. Tillverkningen sker i Sverige i våra moderna fabriker. Dörrarna säljs via våra återförsäljare och egna försäljningskontor i Norden och etablerade kanaler i övriga Europa.

Produkter och tjänster:
- Slagport
- Brandport
- Industriport
- Dörr
- Skjutport
- Branddörr
- Entrédörr

Daloc AB

Adress: Nolgårdgatan 15
Postnummer: 545 21
Stad: Töreboda
https://www.daloc.se/ Lediga jobb
DAN-doors AB tillverkar dörrar och portar för bygg-, livsmedel-, kyl- och frysindustrier.

DAN-doors

Adress: Exportgatan 1 A
Postnummer: 422 46
Stad: Hisings Backa
https://dan-doors.dk/sv/ Lediga jobb
Dieden-Ekodoor producerar ett brett sortiment av ytterdörrar och garageportar med hög kvalitet. Genom avtal med andra leverantörer tillhandahåller vi även andra närliggande produkter. Kunderna är återförsäljare, byggentreprenörer och husfabriker i Norra Europa, främst i Sverige. Genom tillverkning i Sverige och med utrustning som snabbt kan ställas om kan vi tillverka dörrar enligt kundens önskemål.

Dieden-Ekodoor

Adress: Industrigatan 3
Postnummer: 289 42
Stad: Broby
https://dieden-ekodoor.se/
Tillverkning, försäljning och montage av dockningssystem. Försäljning och montage av portar. Service av lastbryggor och portar samt smidesverkstad.

Dockab AB

Adress: Bergsmansvägen 5
Postnummer: 694 35
Stad: Hallsberg
https://dockab.com/
På EAB har vi tillverkat portar för industri, lantbruk, offentliga och privata miljöer sedan slutet av 60-talet. Vårt koncept erbjuder idag ett mycket brett program baserat på hållbara vikportar, gångdörrar m.m. där flexibilitet och möjligheter till kundanpassningar är mycket stor tack vare egen tillverkning och konstruktion i Smålandsstenar. Stora helglasade vikportar, valfri kulör, möjligheter till hög isolering och väl anpassad maskindrift. Vi kan med andra ord skapa en helt unik port utifrån de tankar och ideér som du har.

EAB AB

Adress: Stålgatan 2
Postnummer: 333 33
Stad: Smålandsstenar
https://www.eab.se/ Lediga jobb
Vår affärsidé är att utveckla, tillverka och leverera motorisering för grindar och portar som bidrar till en lång livscykel av applikationen till minimal underhållskostnad. Lika viktig som själva motordriften är styrutrustningen och tillsammans står de för de viktiga funktionerna för en grind eller port som installeras i det nordiska klimatet. Förutom att elektroniken har all smarta funktioner sätter vi ett stort fokus på att den kompletta grinden eller porten är säker och uppfyller alla krav.

Utöver FAAC´s breda sortiment för portar och grindar marknadsför vi ett lika brett sortiment för slagdörrar och skjutdörrar samt trafikpollare och vägbommar.

Produkter och tjänster:
- Vikport
- Slagport
- Skjutport
- Portautomatik
- Pollare
- Vägbommar
- Entrédörr
- Slagdörr
- Skjutdörr
- Dörrautomatik

FAAC Nordic AB

Adress: Blåbärsstigen 28
Postnummer: 284 22
Stad: Perstorp
https://www.faac.se/